top of page
echinacea1_edited.jpg

Aanbod bloemen

Bij Blom en Beez start het plukseizoen in de lente met een mooi aanbod van allerhande bollen: narcissen, tulpen, anemonen, ranonkels,...
 
Dit wordt in de loop van het seizoen aangevuld met:
tweejarige bloemen zoals dianthus, esparcette, damastbloem...

de nodige vaste planten zoals margrieten, achillea, ridderspoor, geum, astrantia, echinacea, scabiosa,...

eenjarige bloemen zoals reukerwtjes, korenbloem, leeuwenbek, zinnia, cosmos, mathiola, zonnebloemen,...

en zomerbloeiende bollen en knollen zoals dahlia, gladiolen, iris, allium,...

en de nodige groenvullers.
Het aanbod zal meer dan voldoende variatie kennen om wekelijks een mooi boeketje te komen plukken en zal in de volgende jaren beetje bij beetje uitgebreid worden.

 

Wil je liever niet zelf plukken, maar toch graag genieten van eerlijke en lokaal geteelde bloemen? Vanaf seizoen 2023 zullen er ook iedere dag klaargemaakte boeketjes verkrijgbaar zijn op het veld van Blom en Beez. Ik zou dit uiteraard "grab and go" boeketten kunnen noemen, maar verkies een mooie Nederlandstalige naam vandaar : "Neem mee en Geniet" boeketten.

En je kan zelfs een "leenvaas" meepakken in het schuurke zodat je steeds een aangepaste vaas in huis hebt. (10€ statiegeld)

IMG_9516_edited.jpg

Mini boeket

15€

IMG_7179_edited.jpg

Normaal boeket

25€

IMG_8646_edited.jpg

Groot boeket

30€

IMG_9064_edited.jpg

Boeket op bestelling naar grootte en kleur is ook mogelijk

Graag maandelijks een boeketje? Word Boekee Abonnee bij Blom en Beez. Voor 125€ kan je van April tot en met september  maandelijks een normaal boeket komen afhalen op het veld. Tevens kan je een "leenvaas" meenemen in het schuurke, moest je twijfelen of je een gepaste vaas in huis hebt (10€ statiegeld).

bottom of page