top of page

“DOUBLE CLICK HERE OR CLICK EDIT TEXT TO ADD SOME POSITIVE FEEDBACK ABOUT YOUR SERVICES"

​​Bij Blom en Beez ga ik voluit voor het lokale, korte keten verhaal. Op de zelfplukweide kies je uit een uitgebreid aanbod van kleurrijke bloemen en smaakvolle bessen volgens het aanbod van het seizoen. Deze bloemen en bessen zijn gekweekt met het nodige respect voor mens, dier en natuur. Door te werken met zelfoogst zijn je bloemen of kleinfruit altijd verser dan vers. Er is geen verpakking, opslag, tussenhandel of (wereldwijd) transport nodig.

Het plezier van het plukken krijg je er gratis bij!!!

Door een abonnement aan te kopen, geef je als consument aan dat je mij als boerin mee ondersteunt in dit duurzame verhaal.

tulpen.jpg

bloemen
abonnement

Met een bloemenabonnement kan je 20 x een boeket van 20 stelen komen plukken. De prijs van een bloemenabonnement bedraagt 320 €. Bij de aanschaf van een bloemenabonnement krijg je gratis een emmertje waarin je je bloemen mee naar huis kan nemen (zo lang de voorraad strekt). Het bloemenabonnement mag gedurende twee plukseizoenen gebruikt worden (20% korting op de steelprijs).

 

bloemen abonnement
boekee abonnee

veld
abonnement

Wil je de vrijheid om regelmatig iets te komen plukken bij Blom en Beez zonder telkens cash te moeten betalen?

Wil je de ene week graag 5 bloemen komen plukken en de week nadien 33 omdat je een leuk bloemschikproject in gedachten hebt?

Wil je graag bessen komen plukken maar heb je niks met bloemen?

Met een veldabonnement van Blom en Beez is dit mogelijk: je betaalt vooraf en krijgt dus een tegoedbon die je vrij, op 1 of meerdere momenten, kan besteden aan bloemen en bessen. Omdat je bij een veldabonnement een voorafbetaling doet, krijg je extra budget om te plukken.

 

 

Koop een veldabonnement voor 50€ en krijg 55€ (dus 10 % extra pluk tegoed)

Koop een veldabonnement voor 100€ en krijg 120€ (dus 20% extra pluk tegoed).

Op het veld betaal je 1€ per steel of de prijs per kilo die geafficheerd staat.

Het veldabonnement mag gedurende 2 plukseizoenen gebruikt worden.

veldabonnement

Word boekee abonnee

Geen zin of tijd om zelf te plukken maar toch graag eerlijke en lokaal geteelde bloemen in huis? Op zoek naar een lokaal alternatief voor "blomonnnn" ofzo? Word dan boekee abonnee van Blom en Beez. Van april tot september staat er maandelijks een mooi boeket voor je klaar op het veld van Blom en Beez. Gewoon komen afhalen en genieten maar. Voor 125€ krijg je 6 maanden lang een prachtig seizoensboeket. We starten met een voorjaarsboeket af te halen op 12-13-19-20 april. Afhaling op het veld gebeurt na onderling overleg en zal telkens het derde of vierde weekeinde van de maand zijn op vrijdag of zaterdag. Een keertje op verlof op deze dagen, geen probleem dan spreken we samen een ander afhaalmoment af.

Graag 2x per maand of wekelijks een boeket, ook dat kan en dan worden de afhaaldata gewoon aangepast.

reukerwten.jpg

Boeketbon

Met een boeketbon kan je 1 of 3 boeketten van 20 stelen komen plukken.

Prijs 1 boeket: 20€

Prijs 3 boeketten: 50 €

boeketbon

Ook een kadobon voor een bedrag naar keuze behoort tot de mogelijkheden. Je kan hier dan zowel de bloemen als de bessen mee betalen.

een ideaal kado voor iedereen!

kadobon

Ook een kadobon met vrij bedrag naar keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Je kan hier dan zowel de bloemen als de besjes mee betalen.

Een ideaal kado voor iedereen!

Vrije pluk

Vrije pluk en betaling via payconiq of cash ter plaatse zijn uiteraard ook steeds mogelijk. Omdat ik zelf niet steeds aanwezig kan zijn tijdens de openingsuren is dit ganse systeem gebouwd op wederzijds vertrouwen. Alleen op deze manier heeft dit project kans op slagen.

Voor de vrije pluk betaal je per bloemsteel 1€. De prijzen voor het klein fruit variëren en worden ter plaatse geafficheerd aan het Blom en Beez schuurke.

bottom of page